Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

God morgon lördag!

hittaIMG_5984Det är någonting med att bara slänga fram all inspiration man har. Sätta sig ner och bara kolla, läsa, se och ta in. Är det något som kan göra mig mer motiverad så är det att ta med mig min lilla kamera och ta kort på allt jag kan, åka runt i staden tills jag är helt slut och sen komma hem och kolla igenom kameran.

Alltid finns det något som kan lyfta fram till den glöd man  tidigare haft, för att både skriva, inspirera och framförallt bli inspirerad själv. Jag älskar det här, och har jag gett hälften så kan jag ge lika mycket till, det är logiskt!

There’s something special to ”scoop out” all the inspiration you have inside you. Sit down and just look, read, see and take in the atmosphere. It makes me motivated and I like to take my little camera and take pictures of everything I can see, to go around the city until I’m completely exhausted and then come home and look through the camera.

There is always something that can lift you up, both to write, inspire and most of all be inspired myself. I love this, and I feel I can preform so much more!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che