Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dagens detaljer!

IMG_5866

Jag älskar vad detaljerna kan göra med en hel outfit. Tror det kommer bli snyggt med orange och fluga till detta. Jag har inte bestämt mig än om jag ska ha min svarta skinnjacka ifrån Jofama eller något varmare idag, svårt när man inte vet hur vädret kommer att bli. Här ovanför har ni iallafall dagens detaljer till dagens outfit så kolla in senare så får ni se allt!

I love what details can do with an entire outfit. Think it will be nice with orange coulors and fly for this. I have not decided yet if I’ll have my black leather jacket from Jofama or something warmer today, difficult when you don’t know what the weather will be. Above, you can at least se the details of today’s outfit so check out the blog later and you can see it all!

IMG_5872

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!