Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hur kvällarna påverkar mig

IMG_5974 Att komma hem. Sätta sig ner slå upp datorn, kolla på inspirationsbilder och lägga upp en plan för morgondagen. Yes, det är så jag oftast gör för att fungera. Jag tvingar mig själv ofta att sätta mig ner dagen och göra klart allt till kommande dag för det är så svårt för mig att komma till samma steg som jag hade i tankarna precis innan jag somnat som jag gör när jag vaknar.

Med andra ord så går det aldrig ihop för mig på morgonen. Det är som att hjärnan är avslagen fram tills jag verkligen kommer igång. Därför försöker jag leva på det sättet som är bäst för mig, så som det faktiskt kan gå att leva. Men jag jobbar på att kunna starta varje morgon tidigt och börja varje dag normalt. Så det är något jag kämpar med, men som jag aldrig har berättat. Men ni som har följt mitt liv här i flera år vet hur svårt jag har på morgonen.

IMG_5981Bara lite tankar som surrade runt i huvudet ikväll som jag kände att jag ville skriva ner tillsammans med en Ben&Jerrys!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vart hittar du dina inspiration bilder? 🙂

    Viktor 2014-09-04 15:27:01
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che