Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

God morgon

bild-3UFFbild-2bild-1Uppe tidigt idag! Jag var och tränade ännu tidigare imorse med Filip och jag har alltid så mycket mer energi efter att jag har tränat så då åkte jag in till Hötorget och gick och åt Honeycomb. Finns inget bättre sätt att starta morgonen på! Få plocka glass / yoghurt och lägga på hur mycket frukt och jordgubbar man vill! Sämre morgon har man väl haft så att säga. Nu är det hårt jobb, tisdagen är nu igång!

Got up early today! After a workout with Philip I went to Hötorget and ate Honeycomb . There is no better way to start the morning! At Honeycomb you pick ice cream / yogurt and add on how much fruit and strawberries you want! That isn’t a bad morgning, I can tell you 😉 Now it’s hard work, Tuesday is now underway!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!