Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

army of me visning

armyofmeKan börja veckan med att visa er vad jag såg på visningen av Army Of Me. Det var lätt en av de bästa visningarna jag såg. Vi får se något som är helt i min stil och dessutom väldigt mycket attityd. Kul att få se, hoppas på att se mer av detta sen.

Lets start the week with a few pictures from what I saw on the display of Army Of Me. It was easily one of the best displays I’ve seen. This is something that is totally my style and also carry very much attitude. Fun to see, hope to see more of this later. Probably also show you some lovely looks!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!

    Skulle verkligen uppskatta om ni läsare över 18 med lite koll på politik kunde ta och svara på 5 snabba frågor som handlar om riksdagsvalet i höst. Här är länken: https://sv.surveymonkey.com/s/NHFKFB9, undersökningen tar under 1 min. Tack!

    Rosa 2014-09-01 18:35:33
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!