Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

varmt välkommen till boden!

IMG_5099IMG_5045IMG_5090-2IMG_5074IMG_5048IMG_5117IMG_5118
Att andas den här luften här uppe, det är som att vara i en annan värld nästan! Jag och grabbarna har crashat på hotellrummet i Boden nu. Skön flygresa hit och ännu härligare människor här. När vi gick av planet så var solen påväg att gå ner så vi tog några bilder som jag tänkte visa er här ovan.

Träffade även på världens sötaste hundar! Jag och Samir vill ha varsin så vi stod kvar en bra stund och gosade! Ikväll kör vi här i Boden träffade även på lite människor när vi åt! Boden är en bra stad, kul att äntligen få komma hit och se lite mer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej, började ni om spelningen efter att den avbrutits? Jag missade i så fall det men vissa säger att ni körde igång igen. Nu har det blivit en liten snackis i Boden hur vida det skedde eller inte och det var många som frågar mig igår så tänkte att det är väl i så fall bättre att fråga er vad som egentligen hände 🙂

  Anna Munkhammar 2014-09-07 16:43:27 http://bodenbynight.se
  Svara
  • Svar på Anna Munkhammars kommentar.

   Haha, allting blev kaos eftersom att folk svimmade så därför blev vi också förvirrad och tillslut så var vi tvungna att börja om hela spelningen!

   Viktor Frisk 2014-09-08 11:37:49
   Svara
   • Svar på Viktor Frisks kommentar.

    Ja jag märkte av kaoset, man får se det som att många var glada att ni kom X-) Så ni började om spelningen tillslut då? Jag hade lite otur där och kanske råkade gå till baren eller något så missade det för jag trodde att det inte skulle komma igång igen.

    Anna Munkhammar 2014-09-08 12:25:07 http://bodenbynight.se
    Svara
 • hejsan viktor jag gillade verkligen samirs jeans du har inte lust att fråga honom vart han har köpt dom och vart man kan köpa fler sådanna jeans som blir tighta där nere dom var verkligen skit snygga ps gillar din blogg 😀 du inspirerar människor och du verkar ha ett gott hjärta vilket jag beundrar. du har en personlighet som delar med sig glädje vart du än går verkar det som men yes ialf som sagt de skulle va så otroligt sjysst om du kunde hjälpa mig med att fråga samir vart han har köpt dom där jeansen och sen maila mig mvh modde 🙂

  modde 2014-08-31 17:40:45
  Svara
 • Finns jackan du har på dig fortfarande att köpa någonstans? 🙂

  Mmm 2014-08-31 16:48:14
  Svara
 • Hej Viktor! Ska du och Samir spela på Skördesmarknaden i Boden idag? Kram 🙂

  Från en tjej i Boden! 2014-08-31 12:44:15
  Svara
 • Så söta hundar 🙂

  Sanna 2014-08-30 22:52:21 http://daysofsannah.blogg.se/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!