Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

På besök hos Resteröds showroom

God morgon! Gick upp tidigt i morse och idag har jag varit på besök hos härliga Karl som visat mig ner i deras showroom. Kul att få höra hela historien bakom märket ända sedan start. Jag äger själv många par kalsonger och underkläder av dem sen tidigare, kul att få se vad dem mer pysslar med!

Bra start på dagen nu beger jag mig igen, jag tänkte att jag ska uppdatera er om vad som händer hela dagen idag så ni får en skönare inblick i mitt liv kan kännas som man är ganska långt ifrån varann ibland!

resterrodsOriginal never dies, så sant!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vet du om Morris brukar sälja snygga vinterjackor eller vet du om något annat märke med snygga jackor? 🙂 Tacksam för svar!

  Marcus 2014-08-27 13:25:23
  Svara
  • Svar på Marcuss kommentar.

   Det vet jag inte men det brukar nog vara mer sommar, vår och höst jackor som de säljer! Jag kan ha fel, kolla in!

   Viktor Frisk 2014-08-30 23:51:05
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!