Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

keep it clean

IMG_1864IMG_1878IMG_1887IMG_1894IMG_1877

Skjorta ifrån Filippa K / Byxor ifrån Filippa K / Ryggsäck – Henten bag

Lördags kväll återigen. Har varit ute hos mina föräldrar på landet idag och gjort klart lite saker! Nu sitter jag på tåget tillbaka och ikväll blir det förmodligen lite paaarty! När jag tänker efter har jag varit alkoholfri i över 2 månader, wow! Haha jag trodde aldrig jag skulle klara det när vi började, men man klarar verkligen allt om man bara vill!

Pepp som tusan! Nu hem och göra sig klart för en kväll i Stockholms nattliv, det var år och dagar sedan sist. Kanske ses vi ute i vimlet stor kram och sköt om er ikväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!