Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Showroom X Living Generation Stockholm

IMG_2090IMG_2093IMG_2097IMG_2107IMG_2109Igår mötte jag upp min vän Mike sen gick vi till LivingGeneration showroom och kollade in nytt för sommaren 2015. Fastnade extra för några av de märken de har som jag ofta använder. Boda skins, Dead Legacy, Franklin & Marshall. Inte helt omöjligt att ni kommer se mig fler gånger nere i deras showroom.

Det härliga när man går i showroom är när man känner vilken skön stämning dem har och hur alla jobbar. Man märker att killarna brinner för sitt jobb och det är himla häftigt att se. God morgon föresten!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!