Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min helg i bilder

Processed with VSCOcam with f2 presetAlltså finns det något bättre än att få spendera de här sista sommardagarna på landet. Den här helgen bjöd på både kräftskiva, fotografering och massor av glass! Kan inte bli bättre. Nu är jag tillbaka i Stockholm och det är måndag, en helt ny vecka väntar och jag vill börja denna vecka – NU!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Bilden på dig och tjejen med blommorna i håret är tagen vid fästningen och kallbadhuset i Varberg va? Bor här nämligen, och det stället är verkligen perfekt för fina fotograferingar! Jättefint kort! 🙂

    Elin 2014-08-11 09:21:11
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!