Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

countryside

eatIMG_1296IMG_1299Det här är något av det bästa jag vet. Att hänga hos mina föräldrar kolla på filmer hela dagarna, jobba lite på kvällarna. Igår hade vi kräftskiva och idag fotar jag och pappa, mysigt! Bra tid för uppladdning för en ny vecka.

Bra tillfälle att åka hem i helgen också, tror det kommer bli mycket jobb nu framöver. Jag är väldigt taggad på det, tycker bara det ska bli roligt att hösten drar igång igen. Mycket samarbeten pågång och även jag och Samir har lite roligt på g. Hoppas ni njuter av en skön söndag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!