Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bobbys hairstudio X Viktor Frisk

IMG_3651IMG_3686IMG_3637IMG_3701

Jag var hos Bobby och fixade håret i fredags. Han åker till Ibiza nu i några veckor så vi täntke göra klart det innan han åker. Nästa gång har jag bestämt mig för att göra en större förändring fast det  blev samma frisyr även denna gång.

Samt la lite bottenfärg för att få en skön nyans på håret. Bobby söker även just nu en ny frisör i sin hårstudio så om ni är intresserade eller känner någon annan som skulle kunna vara vid intresse, (kolla in hans instagram @ bobbyoduncu).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!