Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

god morgon

ny2 God morgon! Nu på morgonen ska jag på planerings möte inför en stor kommande sak, kan bli roligt! Nu innan sitter jag och läser senaste numret av Café och beundrar mina nya skor ifrån Morris. Ha en bra måndag, veckan har bara börjat så vi hörs senare!

ny1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Såg dig vandra förbi espresso house på Stureplan i förmiddags när jag och en kompis tog en morgonfika, trevligt att du ser lika mysig och fräsch ut på riktigt också! Hoppas du får en superdag ☺️ Kram!

    Cicci 2014-08-04 13:13:43
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!