Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dagens outfit

P1840445P1840496
Härliga Varberg. Direkt jag kom hem så åkte vi och köpte glass, kollade på solnedgången och lämnade av väskorna. Det är så himla fint här nere, överallt! Vi tog bilen igår kväll till Tylösand där träffade vi Angelica och hennes kompisgäng, skön kväll.

Nu ska jag slå ihop datorn så ska vi dra oss ner mot stranden, äta glass och sola. Livet på en pinne eller vad är det man brukar säga? Har det himla bra iallafall, dagens outfit kommer upp här lite senare så kolla in då.

P1840450P1840352P1840461Ikväll ska vi in till Varberg, käka middag med Carros kompisar och sen ikväll får vi se vart vi tar vägen! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Varberg! Där bor ju jag! Synd att jag missat dig de gångerna du vart här 🙁 Skulle vara kul att träffa dig nästa gång du hälsar på! <3

  Alice 2014-08-02 13:09:20
  Svara
 • Kam du länka den vita skjortan 🙂 skit snygg va den

  Andreas 2014-08-02 01:36:06
  Svara
 • Hej Viktor! Gryn blogg :). Jag undrar om du i höst skulle kunna göra ett inlägg för hur man ska planera och rycka upp sig när man har fastnat i skolan eller liksom nått en botten. Tror att många kommer behöva det när alla prov och redovisningar och pressen bara rullar in sen till skolstarten! Du brukar göra bra såna inlägg så känns som rätt person 🙂
  Ha det bra!

  Hanna 2014-08-01 13:59:27 http://boppilini.spotlife.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!