Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

eskilstuna – varberg

IMG_0803IMG_9645När jag kom hem så var jag tvungen att få ny energi så jag läste lite i senaste numret av King Magazine och drack färskpressad juice. Jag måste hitta en ny inspiration till mig själv, brainstorma och komma fram till fler nya idéer!

Nu stänger jag ner min laptop och ska jobba! Antar att jag kommer komma hem sent ikväll vi har mycket att göra. Men vi hörs imorgon igen, ta hand om varann och visa lite mer kärlek. Dina nära och kära är det bästa du har!

packning1IMG_9631IMG_0740Så många gånger jag gått över denna bro, älskad hemstad! Skönt att vara hemma

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej, var har du köpt dem bruna iphoneskalen?

    2014-08-17 01:20:43
    Svara
  • Vackra Eskilstuna! 🙂 Älskar Köpmangatan och resten av Gamla stan 🙂

    Malin 2014-07-31 14:58:08 http://optimalin.blogg.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!