Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

det man kommer komma ihåg!

Dagar som dessa kommer jag verkligen komma ihåg. Jag är så jävla tacksam över mina vänner och att jag faktiskt får hålla på med det jag gör. Sköna sommarkvällar i solnedgången. Imorgon bär det av mot Eskilstuna, idag ska jag bara sköta lite jobb.

bbq12
bbq7
bbq6
bbq11

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilka fantastiskt härliga foton! Man bara njuter med dig. Älskar fotot på skorna. Läckert 🙂 Vad kul för dig, att du gör det du älskar och att du trivs så väl. Du är så ung men du har redan börjat på en oändlig resa av lycka på lycka. Vad glad man blir! Starkt. Önskar dig allt gott. Lycka till ☆

    Joy Malou Schubert 2014-07-29 22:08:39 http://nicolinda.blogg.se/
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!