Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sunday

IMG_9259IMG_9277IMG_9310IMG_9325IMG_9327En helg av roliga spelningar är nu över. Vi är påväg hem till Stockholm igen och jag är riktigt taggad på en ny fullspäckad vecka med både vänner och familj. Vi avslutade med Halmstad igår och det var så himla kul alla i publiken var så taggade s och det är verkligen en av våra bästa spelningar!

Dags att rulla bilen hem mot Stockholm igen, imorgon kommer både min mamma och mormor upp och hälsar på mig. Jag ska fortsätta lyssna på P3 dokumentär och försöka hitta mer inspiration till bloggen tills jag är hemma igen, ses då!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • KAN INTE FATTA ATT DU LA UPP BILDEN OMG DÖR

  Nathalie 2014-07-28 19:54:15
  Svara
 • du har så himla snygga kläder! kommer du fixa någon bloppis framöver? 🙂

  marcus 2014-07-28 16:22:57
  Svara
  • Svar på marcuss kommentar.

   Riktigt kul att du tycker det. Ja i framtiden kan det tänkas att jag ska ha det. Det är bara roligt!

   Viktor Frisk 2014-07-28 18:20:18
   Svara
 • Det skulle vara intressant att få läsa lite om hur du hittar inspiration till bloggandet, vi alla hamnar i en svacka X antal gånger i livet och om man nu vill driva en framgångsrik blogg är det kanske ganska viktigt att komma ur den där svackan hyfsat snabbt. Låt oss nu höra dina bästa knep och tips! 🙂 Kram

  Nathalie Larsson 2014-07-27 22:58:21 http://nattstad.se/bynala
  Svara
  • Svar på Nathalie Larssons kommentar.

   Ja ibland tappar vi alla inspirationen. Det tycker jag att jag gjort nu de senaste dagarna, men jag försöker snabbt få tillbaka inspirationen igen genom att läsa i olika tidningar eller gå ut på gatan för att se hur folk klär sig, exempelvis. Tror jag inspireras av allt vi möter i vardagen.

   Viktor Frisk 2014-07-28 18:21:48
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!