Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

blickar framåt

timeflies

Jag älskar att leta inspiration, jag blir helt lugn när jag får sitta helt ensam och bara låta tiden flyga iväg.

Jag har redan fått världens inspiration nu inför hösten, stickade tröjor, lager på lager och allt vad som hör hösten till. Kanske lite konstigt att sitta och tänka så nu när vi ändå är i mitten av sommaren men det faller sig ändå ganska naturligt.

Både tillbaka blickar och framåt blickar idag. Det kanske är en sån dag helt enkelt när man får sitta och tänka och låta hjärnan gå på högvarv. I skrivandets stund sitter jag och väntar på flyget hem till Stockholm, vi kommer komma hem rätt sent så skärgården kommer få vänta en dag eventuellt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Varifrån kommer jeansen på bilden längst upp till höger ifrån? Länka gärna, ha det bäst! 🙂

  Anton 2014-07-23 14:47:27
  Svara
 • Hej Viktor:) du är en sådan jävla bra person alltså, jag blir hela tiden glad när jag ser på dig. Du är sjuukt snygg o ja bara perfekt, men nu ska jag komma till den saken jag verkligen undrar över, blir du inte jävligt arg när Samir håller på mot dig typ som när han stoppade in sitt finger i ditt öra, hahaha! Vad tänkte du då liksom, blir du aldrig arg på honom?
  HahaH asså men jag tror endåså han gör det med glimten i ögat o försöker vara rolig?:)
  Men jag hoppas verkligen att du svarar på detta i något inlägg eller något:)
  Kramar en 14 årig tjej, som är helt kär i diiig

  Sofia 2014-07-23 00:15:30
  Svara
 • Vet du vad det är för skor på den första bilden? Snygga iaf skulle vilja ha sånna 🙂

  David 2014-07-22 19:11:29
  Svara
 • Vart är den stickade samt kläderna från bilden uppe till vänster från? Sjukt snygga!

  Calle 2014-07-22 14:29:08
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!