Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

6 000 000

shysstWow! Vi är helt mållösa, det här började som en rolig grej där vi satt och klinkade på en gitarr i Katrineholm, jag och Kevin. Vi gick ut på det minsta utestället jag någonsin varit på. Vi satt och reflekterade över att det vore kul att göra en låt fast på skoj. Redan då hade jag och Samir redan vårat klädesmärke Success.

Vad skulle passa bättre än att fortsätta hype:a detta underbara uttryck, människor blir provocerade och det är så dumt att det blir bra tillslut haha! Halva sommaren 2014 har gått och vi gjorde det, vi gjorde en av Sveriges sommarplågor 2014. Idag gick vi in på Spotify och såg att våran låt nått otroliga 6 000 000 (6 miljoner) spelningar på Spotify. När en modebloggare och tv-profil gör något sådant tillsammans, vad kunde folk tro? Vad trodde vi själva. Så glad att vi vågade göra det här tillsammans trots att vi dagen innan vi skulle släppa allt tänkte lägga ner allting. Men något jag är mest stolt över är att vi tillsammans tog varann i hand för exakt två veckor sedan och bestämde oss för att vara nyktra fram till nyår. Vi vistas med denna låten ute i sommarsverige och där flödar alkoholen hejvilt. Det här är ett av de bästa beslut vi har tagit, jag mår bra samtidigt som jag får upptäcka min livs sommar. Inget kommer gratis, och det har varit mycket jobb bakom hela den här grejen. Glad att vi får jobba med så sjukt duktiga människor samtidigt.

Alla som varit med och lyssnat, spridit, hjälpt och lyft oss upp till det vi fått göra, STORT TACK!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Haha lilla Katrineholm , det är mitt hem det 🙂 det var stort !

  izabelle 2014-07-28 09:54:55 http://nattstad.se/izabellesss
  Svara
 • Jag har lyssnat på den hur många ggr som helst! Det är en riktigt bra partylåt Viktor! 🙂

  Davve 2014-07-22 10:28:09
  Svara
 • Hej jag måste säga att jag tycker eran låt e grym och att ni e så duktiga att ni ska hålla er nyktra 🙂 och måste säga detta att du är en utav den finaste killen jag har sett i hela mitt 22 åriga liv kram från varma Jämtland:)

  petra från ösd :) 2014-07-21 23:37:05 http://www.finest.se/missblondin
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!