Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

this is life

shueluAlltså jag bara njuter! Dem senaste dagarna har varit så bra och vi har varit runt i flera städer och det känns som man släpper sin egen kontroll mer och mer och låter allt som händer bara hända. Bra jävla dagar med väder som gör en glad!

Jag har blivit riktigt prankad av vårat kära crew och även gett tillbaka! Boom. Idag är det söndag och vi kom hem till Stockholm 06 imorse så jag har utan att skämmas sovit bort halva denna söndag, men börjar komma igång nu. Ska på bio ikväll med Kevin, Nikas och Andreas, bra jävla söndag. Bilderna ovan får beskriva de seaste dagarna. Tacksam för detta liv!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • DU BORDE BESÖKA http://finest.se/lisabeerglund (HON HAR PRECIS BÖRJAT BLOGGA) HON KALLAS REDAN FÖR SVERIGES SELENA GOMEZ OCH DET RYKTAS OM ATT HON DEJTAR EN ARTIST, OCH MÅNGA TROR DET ÄR OSCAR ZIA!! HON ÄR OCKSÅ EN TWITTER KÄNDIS!! 😀

  Wilma 2014-07-21 19:32:29
  Svara
 • Det här med att blogga…att lyckas och att kunna nå ut till så himla många människor bara genom ett klick. Jag är så sjukt fascinerad över hur det går till, och himla ledsen över att vissa inte tar vara på sin framgång. I de flesta bloggar hittar man ofta kategorier som handlar om utseende, så som mode, skönhet osv. (Här ska jag tillägga att jag inte tycker att det är något dåligt då jag är väldigt intresserad av sådant själv och tycker att det är väldigt roligt.)
  Men åter till saken, jag tycker jag verkligen, verkligen, verkligen att flera borde ta vara på det. Tänk hur många unga osäkra själar där ute vi skulle kunna stärka genom att kanske skippa lägga upp en bild på våran extremt vältränade kropp (här tänker jag nog främst inte på träningsbloggar då dessa bilder förekommer var dag) och istället uppmana alla där ute att de borde tycka om sig själva precis som dom är. Jag är fullt medveten om att många stora bloggare skriver många fina saker till sina läsare och det är superbra, men känner ibland att det kan bli lite dubbelmoral då det i slutet av inlägget kan sitta en bild på personen i typ bikini ”:)” SJÄLVKLART ska man bestämma själv om vad man vill dela med sig av till sina läsare, no doubt, men ibland blir jag lite irriterad på hur mycket utseende ska betyda och bestämma.

  Jag har själv länge funderat på att starta en blogg då det verkar väldigt roligt, och jag skulle nog utan problem kunna driva den med endast kategorier som handlar om just utseende och sådant man vet att folk fastnar för och vill fortsätta läsa. För skulle jag sätta mig och starta en blogg där inlägg liknande denna kommentar skulle förekomma bläddrar folk gärna förbi. Jag vill personligen berömma dig för att jag hört att du som en stor bloggare som skriver främst om mode inte bara ägnat dig åt detta, utan även att bekämpa näthat, HÄRLIGT!
  Jag vet såklart att det är många fler stora bloggare som, precis som du, faktiskt är duktiga på att ta vara på sin ”makt” och massa cred även till dom. Men för att avsluta vill jag vara säga att jag är ledsen över att det är utseendet som ska ta en framåt här i världen, och speciellt här på internet. Jag vill också tillägga att detta inte var något personligt skrivet till just dig utan ville bara dela med mig av mina tankar till någon som verkar klok och som är med i den stora bloggvärlden.

  Ha det bra och ta hand om dig, kram!

  Alma 2014-07-21 00:03:52
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!