Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

skara sommarland!

skaraEn av de bästa dagarna på hela sommaren igår! Vi var ett gäng som drog ner till Skara sommarland och hängde där hela dagen. Träffade på massa sköna och trevliga människor som visade sig läsa min blogg också, trevligt!

Det bästa var helt klart Big drop! Om ni åker dit så åk den. Man ställer sig i ett rör högst upp som har en fallucka på 21 meters höjd så när man står där inne så räknar dem ner tills den släpper rakt ner. Haha man är lagom kaxig när man står där uppe och vet vad som väntar, men helt klart värt det! Det här är exakt något som hör sommaren till, fantastiskt kul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Om man har tagit en bild med dig, vill du ha dom?

    ed 2014-07-17 14:39:45
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!