Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mina sensate dagar

2st1st3st

Mina senaste dagar har jag hängt med vänner, varit på Skara sommarland och igår hängde jag i Kungsör hemma hos mina vänner och kollade på film, badade i poolen och somnade tidigt. Det sägs att vi bygger minnen varje dag och stämmer verkligen.

I skrivandets stund är jag hemma hos mina föräldrar och packar om väskan för nu ikväll åker jag till Linköping där är vi ikväll och imorgon åker vi vidare mot Göteborg sen på lördag Mariefred. Den här sommaren rullar verkligen i hög fart, men det är bara roligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Var är bilden tagen? Verkligen schysst lägenhet?

  2014-07-19 12:20:07
  Svara
 • Hej! Jag måste bara fråga om jag läste rätt, kommer du och Samir till Mariefred på lördag? Allvarligt? 😮
  Det vore awesome, but why? 🙂
  Och som alla andra säger, älskar din blogg 🙂

  Linn Ulfstedt 2014-07-18 12:22:43
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!