Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mina sensate dagar

2st1st3st

Mina senaste dagar har jag hängt med vänner, varit på Skara sommarland och igår hängde jag i Kungsör hemma hos mina vänner och kollade på film, badade i poolen och somnade tidigt. Det sägs att vi bygger minnen varje dag och stämmer verkligen.

I skrivandets stund är jag hemma hos mina föräldrar och packar om väskan för nu ikväll åker jag till Linköping där är vi ikväll och imorgon åker vi vidare mot Göteborg sen på lördag Mariefred. Den här sommaren rullar verkligen i hög fart, men det är bara roligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Var är bilden tagen? Verkligen schysst lägenhet?

  2014-07-19 12:20:07
  Svara
 • Hej! Jag måste bara fråga om jag läste rätt, kommer du och Samir till Mariefred på lördag? Allvarligt? 😮
  Det vore awesome, but why? 🙂
  Och som alla andra säger, älskar din blogg 🙂

  Linn Ulfstedt 2014-07-18 12:22:43
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson