Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

livets liv

IMG_8706IMG_8729IMG_8696IMG_8688Det bästa med att vara hemma är att få njuta av att bara vara. Jag brukar läsa mycket när jag är här det är som terapi för en stressad själ ibland. Ibland vore det smart att ha alla sina favorit tidningar samlade så kan man även lyssna på tidningar och böcker även när man är i offline mode.

Ett riktigt bra tips är Readly där kan man ha allt samlat på ett och samma ställe och det bästa nu när jag är ute och åker så mycket är att jag kan koppla in och bara koppla av. Det är just nu 2 veckors gratis prövotid, gå in HÄR för att läsa mer! (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • http://www.myliving.se/mode-skoenhet?articleId=428&menuTemplate=1

  hitta en artikel om dig :)xx

  Sara 2014-07-17 23:44:05
  Svara
 • Jag gillar verkligen din blogg, du är en underbar bloggare plus en perfekt sångare. Man måste ha talang (enligt mig) för att skapa en perfekt blogg som din…har själv försökt mn det blev bara fel. Jag hoppas du fortsätter blogga 😉

  Linette 2014-07-17 22:59:10
  Svara
 • Åhhh

  2014-07-17 22:55:37
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!