Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

new in!

1IMG_8528IMG_8509

Glasögonen finns att köpa HÄR, den snyggaste modellen enligt mig

De här sjukt snygga solglasögonen i trä som jag visade upp igår. Såg att några frågade var ifrån de kom och de kommer ifrån TreeAngle. Det är min polare Marcus Mårtensson som är snowboard åkare i grund och botten som har skapat märket.

Varje modell görs i tre olika träslag; körsbärsträ, wengeträ och laminerat lönnträ i åtta lager som ger en cool skateboardlook. Jag tycker det är riktigt ballt att de görs i trä och har två modeller hemma. Passar perfekt när solen skiner över Skara!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Riktigt snygg jacka !

  Davve 2014-07-22 10:31:17
  Svara
 • Va är du i Skara?! Och det läser man nu….

  Daniel 2014-07-17 12:41:41 http://Danelius.blogg.se
  Svara
 • Hej! Äälskar eran nya låt! Ni va gryyymma på sommarkrysset i lördags! Hoppas få se er mer i tv-rutan i fortsättningen! De skulle vart ni på ”Grattis Viktoria” istället! 😉 men kommer ni ha spelningar i Östgötland någonstans i sommar? Som t.ex Linköping eller Motala! Kram, ha det bra! ❤️❤️

  Julia Ceder 2014-07-17 00:31:23 http://juliiamariahh.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!