Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ikea hela dagen!

ikea2ikea1ikea4ikea3

Hängt på IKEA hela dagen med mina föräldrar, vi har köpt lite ny inredning till mitt rum och nu ska vi sätta ihop allt! Det jag kände var att jag behövde mer saker för förvaring och så, så det passade alldeles perfekt!

Nu har vi precis fått ihop allting och jag tänkte att ni skulle få en liten inblick på hur det ser ut i mitt rum senare, jag är faktiskt väldigt nöjd! Hoppas ni har en skön tisdag, njut av vädret den tiden det varar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Kan du länka vart du köpte byxorna? Sjukt snygga!!!

    Rasmus 2014-07-22 23:20:00
    Svara
  • Hej! Vart är dina byxor ifrån? Hade vart snällt om du kunde länka dom! Otroligt snygga, speciellt till Stan Smith skorna!! 😀

    Rasmus 2014-07-22 23:19:26
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!