Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

new in!

IMG_7905IMG_7901

Såg att några hade frågat angående skorna jag hade på mig när vi körde på Sommarkrysset, dem är ifrån Adidas i samarbetet med Stan Smith. Fanns tre färger att välja mellan. Röd, blå och grön givetvis valde jag blått.

Det är en ny vecka vi har framför oss och idag ska jag med mamma och pappa till IKEA och köpa lite saker till mitt rum. Så ta hand om er och ha en riktigt bra måndag. Dagens outfit kommer upp senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • såg på din video när du stylar ditt hår.. och du är verkligen söt, när ditt hår inte är stylat och det ligger ner på sidorna! Så du passar verkligen i båda frisyrerna 😀 så du kanske inte behöver styla varje dag.. det kändes rätt jobbigt.. och är fler steg än vad jag gör, haha! Och jag är ju ändå en tjej .. !

  Hannah 2014-07-14 15:11:06 http://drawreadandtakeaphoto.blogspot.se
  Svara
  • Svar på Hannahs kommentar.

   Hahah ibland är det så! Riktigt kul att jag får denna kommentaren, oftast fixar jag inte håret men som sagt det sker ibland! Ha det riktigt bra nu, ta hand om dig!

   Viktor Frisk 2014-07-14 17:08:31
   Svara
   • Svar på Viktor Frisks kommentar.

    jag säger ju bara sanningen! 😀 men du får gärna lägga upp mer ”ostylat” hår bilder.. för dem gånger jag kollat in din blogg har jag inte sett några! Tack så mycke, du med! Du får jätte gärna kolla in min blogg.. det skulle vara väldigt kul! just click on my name .. ha de bra!

    Hannah 2014-07-14 20:42:52 http://drawreadandtakeaphoto.blogspot.se
    Svara
 • Röstar på dej och Samir varje dag på Rockbjörnen!! / kram!

  Julia Ceder 2014-07-14 13:31:42 http://juliiamariahh.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!