Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dagens outfit

Jag köpte hela outfiten på Volt som ligger i PK huset!
11624957

Skjortan är ifrån – Velour / Jeansjackan är ifrån – Tiger Of Sweden / Solglasögon ifrån – Ray ban / Armband Sir James / Svarta byxor ifrån Whyred / Skor – Adidas by Stan Smith  /

Körde på samma idag som när jag var med på Sommarkrysset! Och eftersom det var många som frågade varifrån outfiten kom så fick jag tillfälle nu att lägga upp den, riktigt shysst look som Julian hjälpte mig sätta ihop sista dagen innan vi skulle vara med!

Hoppas ni gillar och jag ser även att ni har blivit bättre på att kommentera vilket är såååå himla kul! Bra med shysst respons och även dålig såklart. Nu ska jag träffa upp Carro och snacka skit och ta det lugnt, behöver det ikväll! Bästa vi hörs senare.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Snygg outfit!
  Www.Nattstad.se/idaahaansson

  Ida 2014-07-14 23:58:43 http://Nattstad.se/idaahaansson
  Svara
 • Så Classic. En look jag personligen gillar att bära, kombinationen med skjorta/jeansjacka. Snyggt!

  Wille 2014-07-14 17:40:42
  Svara
 • Synd att jacka är helt omöjlig att få tag i small nu mera…. Om de är nån som hittar får nu gärna länka!

  Rikard 2014-07-14 17:31:34
  Svara
 • Snyggt Viktor! Jag älskar själv att köra skjorta under jeansjackan. Jeansjackan är ett sjukt underskattat plagg. Jag har till och med kört skjorta,slips och jeansjacka och jag tycker det blev en rätt ball look.

  Btw kul att det gick så bra på sommarkrysset.

  Må bäst och fortsätt sprida glädje och kärlek som alltid!

  Mathias 2014-07-14 17:28:51 http://www.finest.se/mathiashjorth
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!