Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tänk om jag visste bättre redan förut

Något som förändrade en stor del av mitt liv var när jag slutade jämföra mig med andra. Vi alla är olika och utvecklas i vår egen takt. Vi oroar oss alldeles för mycket över saker som vi egentligen inte behöver oroa oss för. Tänk om jag kunde berätta det för mitt 15 åriga jag, vad mycket ångest jag hade sluppit då!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!
    Fastnade till en stund vid det här inlägget, fick ett leende på läpparna för att jag känner precis samma sak och sedan blev leendet ännu bredare när jag inser hur jävla lycklig jag är idag och hur mycket jag älskar mitt liv 🙂

    Ha en fin dag bästa du!

    Nicole 2014-08-07 19:14:29 http://fitwithnicc.devote.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson