Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Instaweek från de senaste dagarna

webstagram11. Vi sitter i bilen påväg till Båstad och plötsligt kom våran låt på radion, haha det är första gången jag hör den på radion!! / 2. En bild från festival förra året, fick sån grym feeling och gillar verkligen den bilden! / 3. Min efterrätt från när jag och en kompis var ute och käkade här om dagen, riktigt gott!

webstagram24. Jag och Caroline som gjorde ett fotografering för dryga 2 år sedan, jag gillar verkligen denna bilden på något sätt! / 5. På Lerlikskalaset med Samir, en grymt rolig helg som avslutades i Göteborg! / 6. När jag blev Veckans Kex i Aftonbladets Klick!

Här i Båstad fortsätter nu livet, vi hörs senare, ta hand om varann!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!