Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tid för eftertanke

image

Ännu en helg med nya upplevelser har passerat. Jag är fylld av nya intryck och det är svårt att smälta allt på en gång. Idag är det måndag och jag försöker samla ihop tankarna och fokusera. Det är en tuff utmaning när man har adhd och hjärnan går på högvarv. Men jag vet att jag måste sortera för att må bra. Annars kommer jag efter med saker och hamnar sedan inne i en ond cirkel. Så nu ska jag dra några djupa andetag och lägga all energi på rätt saker!
Hoppas alla får en bra kväll, det tänker jag ha!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Du svarade aldrig på min kommentar..

  Julia Ceder 2014-07-10 10:02:11 http://juliiamariahh.blogg.se
  Svara
 • Hej! Guud vad fin du jämt är!❤️ Skulle va kul om du kollade in på min blogg! har två frågor, för det första, vilken är din riktiga Facebook, har 2 som vän och följer 1, och sen så undrar jag om du och Samir kommer att turnera i Motala eller Linköping någonting? Jag bor i Motala! Kram!❤️❤️ http://juliiamariahh.blogg.se

  Julia Ceder 2014-07-09 21:55:10 http://juliiamariahh.blogg.se
  Svara
 • Jag läser inte din blogg så ofta, har väl trillat in någon gång då och då, men läste en intervju med dig idag på aftonbladet och jag måste säga att du verkar som en sjukt skön person. Tycker du/ni får ta er neråt Jönköpingstrakterna så man kan få se ditt vackra ansikte live =)
  Ha en bra kväll.

  Emelie 2014-07-07 23:54:07 https://www.facebook.com/akvalinaa
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Riktigt kul att du säger det, ja varför inte! Vi åker ändå runt hela Sverige just nu så det ska vi nog kunna lösa!

   Viktor Frisk 2014-07-08 10:17:52
   Svara
 • Du är en bra förebild! Kommer fortsätta följa din blogg efter att jag blev tipsad att kolla!

  Davve 2014-07-07 19:35:41
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!