Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

båstad!

IMG_7421IMG_7418 Vi åker bil varje dag nu för tiden men det är någon tjusning i det också! Vi har precis kommit fram till vårat ställe där vi ska bo nu under tiden vi hänger i Båstad. Ska bli riktigt kul att spela ikväll, ska försöka tagga till lite nu och även ta en dusch.

Yes det är det livet vi lever exakt just nu. Det bästa med den här dagen var även att vi stannde på vägen hos mina föräldrar och åt god mat och vi fick ett riktigt bra besked på plats, haha ni kommer aldrig förstå detta. Men mer om det en annan dag! Ta hand om varann.
IMG_7414IMG_7417

Packat och klart precis innan vi åkte iväg, grymt skönt att vara här nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!