Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Göteborg – Båstad

De här bilderna är inte så roliga men jag tänkte följa upp denna turne och det är precis såhär det såg ut tidigt imorse när vi höll på packa ihop allting. Vi sov på hotell inne i Göteborg hela helgen och så var vi och spelade ute i Lerkil både fredag och lördag, riktigt mysigt!

Nu packar vi ihop för att åka hem, Samir ska till Linköping och jag ska hem till Stockholm för att packa om väskorna samt tvätta över natten. Imorgon åker vi vidare mot Båstad och Madison där vi spelar imorgonkväll runt midnatt, ska bli kul!

IMG_3761IMG_3767

Så här trött är jag varje morgon, haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!