Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lerkil

Vilken kväll det var igår! Vi hängde hela dagen på Lerkilskalaset, träffade många sköna människor igår. Vi gick längst hamnen och käkade snacks och hade samtidigt en lugn kväll, svensk sommar är verkligen bäst när den verkligen är!

Vi har precis vaknat på hotellet inne i Göteborg, så nu ska vi ner på stan och kolla om vi hittar något kul! Vi kommer och hänger i Lerkil idag igen, det ser vi fram emot! Lördagen är här, så ta med dina vänner och ha kul!

bild 5 (1)bild 4 (2)lervik8bild 2 (6)bild 1 (6)snacksbild 2 (7)bild 4 (3)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!