Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

instaweek

Äntligen fick vi också lite sommar! Jag har sagt det förut men fan vad jag älskar när det är sol och värme. Det ger mig mycket mer energi och idag har Sverige verkligen levererat en sommardag. Jag och Samir är just nu i Göteborg och laddar upp inför Lerkilskalaset ikväll!

Vi stannade på vägen och åt en glass och försökte sova lite i bilen, det är många timmar som flyger förbi när man åker runt om i Sverige. Nu är det jobb som gäller! Ni följare är så himla grymma, det är ni som ger oss möjligheten till att genomföra detta!

instaweek

På instagram hittar ni mig om ni söker på @ viktorfrisks, ha en grym fredag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!