Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

dags att åka vidare!

Det här sommaren blev fan inte så fin som jag hade tänkt, visst det är bara ibörjan och vi hoppas på att vädret blir bättre men just nu så regnar det som 50 % av årets alla andra dagar. Haha nej nu är jag lite bitter, men ständigt detta regn!

Dags att göra det bästa av dagen iallafall, väskorna packade, alla har vaknat och äntligen är det dags att åka hem till Stockholm igen. Vi inväntar fortfarande musikvideon som inte har kommit upp ännu, kolla in här senare!

bild-2-(5)bild-1-(5)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tjaabaaoo, Märke på den röda väskan? Den vart riktigt Perf!

    Marcus 2014-07-03 18:54:48
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!