Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

onsdagen den 25:e juni

Vilken dag alltså! Jag har äntligen fått tag i en dator och ska börja jobba. Vi har klippt hela våran show tills på fredag då drar vi till Sandviken och det kommer bli riktigt ös! På lördag åker vi direkt till Karlskrona och ska sova på hotell en natt sen ska vi spela in musikvideon hela söndagen.

Riktigt taggad, men jag har fått en finne i ansiktet jag brukar aldrig bry mig om det men just idag känns det lite sådär då det är nära inspelning. Ikväll ska jag även förbi min vän Steffi som fyller år och firar det, jag är taggad! Hörs snart när jag styrt upp mig lite. Just nu är det kaos i huvudet. Haha!

IMG_5267.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand