Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

onsdagen den 25:e juni

Vilken dag alltså! Jag har äntligen fått tag i en dator och ska börja jobba. Vi har klippt hela våran show tills på fredag då drar vi till Sandviken och det kommer bli riktigt ös! På lördag åker vi direkt till Karlskrona och ska sova på hotell en natt sen ska vi spela in musikvideon hela söndagen.

Riktigt taggad, men jag har fått en finne i ansiktet jag brukar aldrig bry mig om det men just idag känns det lite sådär då det är nära inspelning. Ikväll ska jag även förbi min vän Steffi som fyller år och firar det, jag är taggad! Hörs snart när jag styrt upp mig lite. Just nu är det kaos i huvudet. Haha!

IMG_5267.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind