Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hoodie häng!

Jag har haft på mig min hoodie hela dagen, jag har varit hemma, jag har inte gjort någonting förutom de jobb jag skulle ha gjort idag. Nu ikväll kommer jag inte heller göra så mycket mer, jag tänkte sitta och jobba någon timme till, ta ut min tvätt som tvättas just nu, laga mig lite lax och koka lite färskpotatis.

Sen ska jag hänga upp min tvätt, slänga i ny tvätt och gå och sova. Ibland älskar jag ta med fan min vardag, att bara få vara hemma och göra det som behövs. Känns att man blivit äldre, något visare och på ett annat sätt väldigt mycket mer lugn. Imorgon är det ös igen, då kanske jag ska en sväng på dagsfesten som är på Josefinas.

hoodie

Mina läsare, hoppas ni har en grym fredagskväll! Jag har ingen aning om vad ni gör ikväll, även om ni festar, hänger hemma eller bara letar energi för morgondagen så ta hand om er! Himla kul med grym respons ifrån Jofama plåtningen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind