Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hoodie häng!

Jag har haft på mig min hoodie hela dagen, jag har varit hemma, jag har inte gjort någonting förutom de jobb jag skulle ha gjort idag. Nu ikväll kommer jag inte heller göra så mycket mer, jag tänkte sitta och jobba någon timme till, ta ut min tvätt som tvättas just nu, laga mig lite lax och koka lite färskpotatis.

Sen ska jag hänga upp min tvätt, slänga i ny tvätt och gå och sova. Ibland älskar jag ta med fan min vardag, att bara få vara hemma och göra det som behövs. Känns att man blivit äldre, något visare och på ett annat sätt väldigt mycket mer lugn. Imorgon är det ös igen, då kanske jag ska en sväng på dagsfesten som är på Josefinas.

hoodie

Mina läsare, hoppas ni har en grym fredagskväll! Jag har ingen aning om vad ni gör ikväll, även om ni festar, hänger hemma eller bara letar energi för morgondagen så ta hand om er! Himla kul med grym respons ifrån Jofama plåtningen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson