Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

onsdagen den 28:e maj

Mina föräldrar är här ikväll, vi har packat bilen full med t-shirtar för nu är äntligen s/m storleken tillbaka igen inom några dagar. Nu hjälper dem mig att strukturera upp mitt liv lite. Så himla glad att jag har dem, världens bästa föräldrar!

Jag kommer gå och sova efter det här, sen imorgon ska jag fota för Jofama med Oskar och det ser jag mycket fram emot! Såg även att folk frågat angående väskan i gårdagens outfit och den är ifrån P.A.P. Ha en grym onsdag, hörs senare!

lovely

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind