Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

look of today

Liten sneak peak på dagens detaljer! Nu är jag nästan frisk igen och fit for fight. Ska direkt nu åka till fotostudion och göra en plåtning med världens bästa gäng på COLIN. Efter det ska jag möta upp Samir och hans pappa så ska vi på ännu ett möte.

Men jag gör såhär att jag tar med mig datorn så kommer jag kunna uppdatera er under dagen, ha en riktigt skön torsdag så hörs vi snart.

1

Namnlöst-1

Angående hårvideon: så kommer jag få spela in den igen, vilket är så synd eftersom jag var nöjd med den vi gjorde. Men han som skulle redigera filmen har helt slutat höra av sig, men jag vet hur mycket ni vill ha den så jag kommer spela in den igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad är det för märke på skorna och vart kan jag köpa dom?

    Oskar 2014-05-15 19:54:05
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Makeup by Lina
Skönhet
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson