Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

14 maj 2014

Jag är tillbaka i min säng igen, har jobbat lite nu på morgonen men jag ligger och snyter mig och försöker få ner febern. Men nu ska jag inte gå ut och bli sjuk igen nu ska jag bli frisk ordentligt innan jag återgår till vardagen.

Jag blev nyfiken på vad jag höll på med för exakt 1 år sedan i maj 2013. Jag såg att jag och Hanna Friberg gjorde en fotografring tillsammans med abc gruppen, väldigt roligt! Den dagen hade man lite mer energi än idag, haha.

plåtning1plåtning2plåtning3plåtning4

Föresten så kollar jag på en ny kamera, funderar på att göra en ganska stor investering till bloggen.. Har ni några bra tips?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind