Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en drömmare!

Det finns alltid så mycket tankar i mitt huvud och jag tror ibland att många uppfattar mig som väldigt förvirrad. Men jag är en drömmare och anledningen till att jag får göra det jag gör idag, tror jag är att för att jag försökt att alltid tänka utanför ramarna och se längre än vad som egentligen är realistiskt. Och vad är egentligen realistiskt? Det som är realistiskt för mig kanske inte är realistiskt för dig.
Så egentligen kan man säga att jag har tänkt utanför min trygghetszoon. Jag har vågat ta steg och ge mig in i saker som varit skrämmande. Det har gjort mig modig.

Jag skräms ibland av framtiden, men samtidigt inte. För jag vill leva varje dag, jag vill sätta upp mål, ha mina drömmar att kämpa för och samtidigt så vill jag vara så lycklig jag kan, iallafall försöka. Det är inte alltid lätt men vi har alltid ett val när vi går upp på morgonen. Vi måste kämpa för att välja lycka och glädje i första hand oavsett vilka förutsättningar vi har. Jag vet att motgångar kommer dyka upp, det är inget man någonsin kan komma undan hur mycket man än vill. Men jag vet att det finns hopp om inte bara min framtid, utan om allas framtid! Vi utvecklas som människor med tiden och blir aldrig fullärda vare sig det gäller mognad eller färdighet, vi ändrar oss till dem vi blir och vi lever alla utifrån olika förutsättningar. Hoppet är det viktigaste vi har.

En sak som vi alla måste lära oss och tänka på: Det är aldrig försent att göra en förändring! Det är aldrig försent att bryta ett mönster! Vi formas av alla våra handlingar och de människor som vi omger oss med.  Och en sak är säker, människor med negativ energi är aldrig bra att ha i sin närhet. Det är så himla viktigt att vi värdesätter oss själva och hittar glada och positiva människor som vi bara älskar att umgås med, och som ger oss ny inspiration varje gång vi träffas! Visste ni föresten att man blir som de fyra personer man spenderar sin tid mest med, förutom sin familj och föräldrar. Så välj dina vänner med omsorg och håll dem som är äkta väldigt nära för de är det bästa du har!

boooms

Den enda som kan ge sig fan på att det kommer gå är DU!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • tänkte också fråga, gråa hoodien du har på dig, vilken hemsida finns den på nu för tiden??

  nicklas 2014-05-19 21:10:49
  Svara
 • Vart har du köpt den där gråa hoodien eller tröjan eller vad man säger? Sjukt snygg!

  Fredrik 2014-05-15 16:38:09
  Svara
 • Ditt hår är perfekt

  2014-05-14 21:17:36
  Svara
 • Hur ser du på att dejta just nu? har du lagt de på is helt ?

  Tina 2014-05-14 08:19:05
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Makeup by Lina
Skönhet
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson