Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

back on track

Känns som jag börjar återhämta mig igen efter den här dagen. Har legat still i min säng och försökt att bara ta det lugnt, lite svårt är det allt eftersom det finns så mycket energi i kroppen men samtidigt så säger kroppen ifrån.

Jag tog mig iallafall ner till Waan thai och åt lite så jag fick i mig lite, men satt där och hostade och mådde inge bra så gick hem och sov igen. Extremt jätte rolig vardag är vad jag bjuder på idag, tänkte lägga upp två klädesplagg ni frågat lite extra eter här inne snart.

IMG_9839IMG_9848IMG_9876

Padthai det var riktigt gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind