Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

back on track

Känns som jag börjar återhämta mig igen efter den här dagen. Har legat still i min säng och försökt att bara ta det lugnt, lite svårt är det allt eftersom det finns så mycket energi i kroppen men samtidigt så säger kroppen ifrån.

Jag tog mig iallafall ner till Waan thai och åt lite så jag fick i mig lite, men satt där och hostade och mådde inge bra så gick hem och sov igen. Extremt jätte rolig vardag är vad jag bjuder på idag, tänkte lägga upp två klädesplagg ni frågat lite extra eter här inne snart.

IMG_9839IMG_9848IMG_9876

Padthai det var riktigt gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand