Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

STOP HUMAN TRAFFICKING

zero.jpgIMG_9728.jpg

 

Det är så sjukt att det varje år faller mellan 17-27 miljoner människor som blir offer för trafficking. Där 79 % står för sexuella ändamål. De som drabbas värst är kvinnor, barn och tjejer i ung ålder. Jag missade en väldigt viktig föreläsning om det här när jag var utomlands men vill ändå berätta för er då jag tycker det är så JÄVLA VIKTIGT! Att budskapet kommer ut.

Föreläsningen hölls av Real Stars i samarbete med Presskontakterna. Det är så sjukt att det här är något som pågår runt om i världen, och att vi bara kollar på och låter det fortgå. Jag kan inte se till alla men jag vet att jag själv iallafall kan göra någonting. Alla människor förtjänar att få leva i frihet, få ha sex med vem dem vill och känna njutning precis som alla andra.

Du kan hjälpa till att stoppa trafficking och de sexövergrepp som pågår runt om i världen. Jag uppmanar alla mina läsare att gå in HÄR! och skriva på petitionslistan och de som även vill kan köpa den här snygga t-shirten som jag på mig på bilderna ovanför. De finns att köpa på alla APLACE butiker runt om i Stockholm eller deras webshop, kolla in HÄR.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • […] och dess motsats; fair sex. Läs mer hos: Chrystelle, Angelica, Madeleine, Modette, Damla, Julian, Viktor, Joanna och […]

  Bloggseminarium med Presskontakterna - For Fair Sex - Against Trafficking 2014-05-19 20:11:07 http://realstars.eu/bloggseminarium-med-presskontakterna/
  Svara
 • Hej Viktor! Jag tycker att det är fantastiskt att du har möjlighet att öka medvetenheten om människohandel genom mode! Bra kille! Som jag är här, kan jag fråga dig när hårvideo kommer ut? Jag har sett fram emot det 🙂

  2014-05-11 22:23:59
  Svara
 • Hej Viktor! Jag tycker att det är fantastiskt att du har möjlighet att öka medvetenheten om människohandel genom mode! Bra kille! Som jag är här, kan jag fråga dig när hårvideo kommer ut? Jag har sett fram emot det 🙂

  Lue 2014-05-11 22:23:42
  Svara
 • Hej Viktor. Jag tycker det är verkligen fantastiskt att du awaring folk om människohandel genom mode! Bra kille. Bara en snabb fråga, som jag har sett fram emot det ett tag, då är det hår video ut?

  Lue 2014-05-11 22:21:31
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Makeup by Lina
Skönhet
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson