Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

god morgon

Nu är jag tillbaka igen i Sverige och som jag skrev olyckligtvis så är min dator helt borta. Jag har ringt till försäkringsbolag och allt och jag hoppas att det går att lösa på något sätt. Det som är jobbigt är att bilder på outfits jag tog är helt borta för en månad framöver, men det är väl sånt man lär sig av!

Skönt att vara hemma igen iallafall och jag har hela helgen planerad! Idag ska jag snart möta upp Samir, Bobby, Sarah och dra till fitnessgalan i globen. Ska även hälsa på mina vänner där, en riktigt bra fredag väntar! Dagens outfit kommer upp senare idag.

IMG_7214IMG_7216

Fick hem de här solglasögonen ifrån Triwa igår, riktigt snygga! Ni ska få se dem på när solen lyser någon dag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind