Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

god morgon

Nu är jag tillbaka igen i Sverige och som jag skrev olyckligtvis så är min dator helt borta. Jag har ringt till försäkringsbolag och allt och jag hoppas att det går att lösa på något sätt. Det som är jobbigt är att bilder på outfits jag tog är helt borta för en månad framöver, men det är väl sånt man lär sig av!

Skönt att vara hemma igen iallafall och jag har hela helgen planerad! Idag ska jag snart möta upp Samir, Bobby, Sarah och dra till fitnessgalan i globen. Ska även hälsa på mina vänner där, en riktigt bra fredag väntar! Dagens outfit kommer upp senare idag.

IMG_7214IMG_7216

Fick hem de här solglasögonen ifrån Triwa igår, riktigt snygga! Ni ska få se dem på när solen lyser någon dag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand