Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

att vara ärlig, är det viktigaste

Bästa dagen idag, vi har varit på stranden hela dagen. Men det är inte så att vi legat och pressat utan mer att vi varit i solen och tagit det lugnt, hoppat i vågorna och snorklat. Älskar bilden på mig och Johannes längst ner. Och så till en annan sak..

Jag ska vara ärlig mot er. Den här resan har verkligen varit bra för mig. När jag och Aina slutade träffas så var mitt liv helt upp och ner. Jag var förvirrad i situationen och hade ingen balans över huvud taget. Jag trodde aldrig jag kunde sakna någon så mycket som jag faktiskt gjorde. Jag är kille, ung och dum och såklart tänkte jag inte alls på det när vi väl gick skilda vägar. Det kom flera dagar senare, jag tror vi killar funkar såhär att vi tänker inte på vad vi förlorar förens vi faktiskt har förlorat det. Fan jag känner nu att det är jobbigt att prata om just det här, kärlek. Men ibland måste man och för att gå vidare måste man ibland få ut vad man känner. Jag är rätt säker på att det är så för oss alla! Vi är inte mer än människor och vi får känna, sakna, skriva, och älska. Mitt sätt att gå vidare är att sluta prata om något helt, ta bort numret och försöka förtränga att något ens har hänt. Det är en av mina svagheter i livet, tvyärr. Men vi träffar alla i livet av en anledning och jag tror på ödet, det har jag alltid gjort. Men livet går vidare, vi måste många gånger få bryta ihop över olika saker och så var det i mitt fall, jag kände att allt gick rakt åt helvete där ett tag och det speglade allt som hände i min vardag. Men trots det så försökte jag komma till insikt någonstans med att jag måste lära mig att klara mig själv, växa upp lite mer och gå vidare. Det är klart jag saknar Aina, men jag hoppas att vi kommer kunna vara vänner tillslut och kunna prata med varann. Trots att vi har haft våra dåliga stunder så måste man hitta vägen vidare, livet slutar inte här.

Det är första gången sen dess jag skriver något om just det, för att för mig så är det väldigt känsligt och jag har bara ignorerat allting trots att jag sena kvällar gått in och läst hennes blogg eller instagram, det kanske är pinsamt eller mer ärligt. Jag må hantera situationer fel, och jag har mycket kvar att lära. Men i det här fallet gick kärleken inte bra och nej jag har inte haft tur i kärlek jag må kanske vara jobbig att leva med ibland men jag tänker aldrig ändra mig för någon annan för det här är den jag är. Rakt upp och ner, inte perfekt men jävligt bra som jag är.

IMG_5267.jpgIMG_5294IMG_5447

När det var svårt stod den här killen upp för mig och likaså Bobby, jobbiga stunder behöver man riktiga vänner mer än någonsin! Bästa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Fint skrivet, och fint resonerat! Jätteskönt med en som skriver som det är, och vågar vara öppen med sina känslor och tankar – eftersom det förmodligen är så här de flesta känner när två blir en. Mycket kärlek till dig!

  Johanna 2014-05-08 08:03:40
  Svara
 • Riktigt bra skrivet Viktor. Det är bra att vara ärlig och särskilt mot sig själv! Kämpa vidare för vet att du klarar det!

  Moa - hobbyfotograf 2014-05-07 08:07:19 http://moahakansdotter.blogg.se
  Svara
 • Hej Viktor! Jag undrar när du kommer att vara tillbaka från Malaga. Dessutom behöver du ha snapchat? Om ja, vad är ditt användarnamn?

  2014-05-07 01:48:19
  Svara
 • Du är så grym och håller med, ärlighet är viktigt! Jag mår själv dåligt av att ignorera eller förneka saker så att skriva, ta risker och våga falla men resa mig upp igen är otroligt viktigt för annars är ju inte jag äkta mot mig själv, men det är ändå coolt att kunna visa både brister och styrkor för ingen lever nog egentligen ett ”perfekt” liv där allt är solsken!

  Sara K 2014-05-06 22:35:31
  Svara
 • Älskar när du sätter ord på vad du känner och vågar prata känslor. Det är så sällan man som kille tar sig tid till att reflektera hur man mår. Du är grym Viktor och det är bara din blogg jag verkligen följer dagligen. Du är verkligen en kille som man skulle vilja känna privat.

  Allt gott!!!

  Mathias 2014-05-06 22:18:39 http://www.finest.se/mathiashjorth
  Svara
 • Alltså jag vill bara säga att du verkar sjukt vettig. Inte många som faktiskt inser detta. Beundransvärt:)
  Det bara lyser om hela dig och din stil. Du verkar vara en sjukt bra kille, fortsätt så. Ha en fortsatt trevlig kväll 🙂

  Amanda Åkesson 2014-05-06 22:04:46
  Svara
 • <3

  2014-05-06 21:46:52
  Svara
 • Du är väldigt äkta! Kram

  Jennifer 2014-05-06 20:29:27
  Svara
 • Just varit med om samma sak och du är så oerhört stark som skriver allt det där. Stor eloge till dig & en kram!

  Nathalie 2014-05-06 19:20:05
  Svara
 • Jag har precis börjat följa din blogg. Grym är du !
  Och dessutom väldigt fin att titta på.

  Emma 2014-05-06 19:19:35
  Svara
 • Riktigt bra skrivet, beundrar ditt mod att kunna prata om dethär trots att det uppenbarligen är jobbigt för dig. Jag har själv väldigt svårt för att prata om hur jag verkligen känner, creed till dig för att du vågar prata om det.

  Moa 2014-05-06 19:02:33
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand