Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dagens outfit

Imorse var det verkligen extra svårt att vakna det var som om någon höll fast mig under täcket. Men tillslut kom jag upp och gjorde i ordning något att käka innan jag begav mig till gymmet för att starta min dag. Behöver alltid en spark i arslet för att komma igång varje dag. Är det något ni inte visste om mig så är det att jag är extremt svårstartad just på morgonen med andra ord är jag en riktig nattmänniska.

Det är alltid samma tanke när jag går och lägger mig på kvällen och tänker, nu jävlar ska jag vakna upp imorgon och vara jätte produktiv, gå till gymmet, göra frukost och svara på mail! För på kvällen känns det så jävla bra. Haha! Men när jag vaknar på morgonen är det oftast samma visa, oh fuck! Skjut mig i huvudet. Men imorse blev det tvärt om och skönt var väl det! Dessutom är det Valborg idag, får se vad jag hittar på då!


IMG_3776IMG_3727IMG_3763IMG_3717Hade en riktigt bra kväll igår, käkade på Sandys dem med de godaste salladerna, sen gick vi och körde ett gympass. Somnade nästan direkt jag kom hem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hi! Love you hair. I have an undercut hair do as well. Can I Ask you have short the undercut part is? 5 mm?

    Best regards,

    O

    Olavus 2014-04-30 10:13:57
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!