Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vi går mot ljusare tider och ljusare hår!

Ska jag vara ärlig så jag är riktigt taggad på att spela in hårvideon imorgon med bästa Maja, vi hoppas den ska bli så bra som möjligt och den kommer spelas in på Spotlife kontoret.

Idag efter jobbet så gick jag förbi Bobby på hans salong där han jobbar och la i lite ljusare slingor i håret. Eftersom det är dags att åka mot lite varmare breddgrader så kände jag även för att ljusa upp något en nyans. Det vi gjorde var enkelt vi la i ljusa slingor, och det blev som alltid riktigt bra! Glad och nöjd kille, de som oftast gör mitt hår är bästa Bobby och Hussein.

IMG_3637IMG_3686IMG_3701IMG_3659IMG_3651

Hur tycker ni att det blev? Mitt hår blir alltid lite bättre efter ungefär 3 tvättar då ser det som mest naturligt ut och när jag får köra i mina egna produkter och göra exakt så som jag vill. Så himla bra gjort av Bobby!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!