Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

monday

P1170153
Riktigt bra dag, och hela kvällen avslutas nu på O’learys. Ikväll ska jag packa klart för det ska vara klart imorgon så jag har några dagar på mig så jag inte är ute i exakt sista stund för det är rikitgt segt. Det är dags att börja ligga steget före nu. Det är slut med att alltid vara i sista sekund.

Så min plan är att när jag kommer hem skriva ner en lista på allt jag vill ha med mig, jag är riktigt taggad på sol, bad, sena kvällar, solnedgång, soluppgång och jobba upp en ny grym energi inför sommaren! Den här sommaren ska bli så himla bra och den enda som kan göra att den blir bra är jag själv.

P1170547P1170546P1170545

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • SÅ gott! Gillar marin stilen.

  Kika gärna in på min blogg: http://fridakallhage.devote.se

  Frida 2014-04-28 19:38:50 http://fridakallhage.devote.se
  Svara
 • Så goooott, gillar marin stilen!

  Kika gärna in på min blogg! 🙂

  2014-04-28 19:37:54
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson