Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mest mode för pengarna

Jag har bestämt mig för att införa en ny sak här i bloggen. Några gånger i veckan kommer jag börja tipsa er om mest mode för pengarna, det är riktigt bra för jag vet att man ofta kämpar för att få månaderna att gå runt när man går i skolan. Och jag tycker alla ska kunna tadel av att ha en skön klädstil och inget undantag om man är student eller går i skolan.

Så jag kommer börja satsa mer på det, framförallt vill jag ha en skön blandning av både det som är budget och även de plagg som kostar lite mer. Det är då man får en skön kombination! Här under ser ni den första:

LOL

Glasögon – här / Tröjan – här / Bältet – här / Jeansen – här / Espadrillos – här

Om det är något speciellt ni skulle vilja ha tips på, så skriv det bara så ordnar jag det. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej viktor, jag undrade om du visste om något par ljusbruna chelsea boots (skinn) med högt skaft, och smal passform, skulle vara tacksam för svar!

  Imad 2014-04-28 20:15:29
  Svara
 • Hej Viktor!
  Skulle du inte kunna göra samma sak fast med kläder för tjejer? 🙂

  Felicia 2014-04-28 18:38:44
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!