Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BÄSTA

namnlst-1_197427449

God morgon! Vilken helg det har varit. Så sjukt kul att ha mina bästa gamla hockey vänner på besök, det är inte lång tid kvar tills jag åker och hälsar på dem i Kungsör snart! Reunion.

För er som inte vet ska jag göra en väldigt lång story kort. De här killarna har jag funnit under de 8 år jag spelade ishockey i Kungsör en liten by ungefär 30 minuter ifrån där mina föräldrar bor ute på landet. De är några år sedan jag slutade spela, men vi är ett gäng som hänger ihop och många jag fortfarande har kontakten med!

black1

black4.jpgblack3Killar som dessa växer inte på träd, bästa gänget!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!